Access Bars - Springárt Katalin

Mi is az az Access Bars?

 

Napjaink egyik leggyorsabb, leghatékonyabb stresszoldó módszere, amely hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. / Egészség, Kapcsolatok- Párkapcsolat, Anyagiak, Munka, Kommunikáció, Kreativitás…stb /.

Leegyszerűsítve, egy olyan fejakupresszúra, fejreflexológia, amely a fejen lévő 32.mikroelektromágneses pont érintéséből, stimulálásából áll.

Amikor Barst kapsz a sejtekre gyakorolt hatást követően, javul a test és elme egészsége, kitárulnak az ajtók a gyógyulás és az egyéb(számos) lehetőség felé. Mennyivel másabb úgy megélni egy helyzetet, kapcsolatot, hogy nincs stressz. Hajlandó lennél-e fejlődni és változni és több lehetőséget beengedni az életedbe?

Legrosszabb esetben, kapsz egy gyengéd érintésből álló energetikai kezelést és egy nagyon mély relaxációt, legjobb esetben megváltozik az életed.

Szeretnél így élni, ha igen keress bátran.

springart katalin access bars

Hogyan történik az Access Bars, mit érzel közben és miért teljesen más, mint egy reflexzóna masszázs a talpon?

 

Először is teljesen fájdalommentes, még akkor is, ha nagy zűrzavart érzel a fejedben 🙂
Lefekszel egy olyan ágyra, mint a legtöbb masszázságy, kényelmesen, nyújtott lábakkal. Átöltözésre nincs szükség, amiben jöttél, abban maradsz. A fejed mögött fogok leülni és közben beszélgetünk, nem kell csendben maradni, csak akkor, ha Neked így kényelmesebb.
Egy Access Bars általában 50-60 perces és már az első után sokkal könnyebbnek érzed a fejed, tisztábbak a gondolataid és frissnek érzed magad. Van aki úgy éli meg, mintha aludt volna egy kellemeset, de mégis minden percre emlékszik ami az Access Bars közben történt.

Általában az új módszerekkel kapcsolatban sokaknak van félelmük.
– Még nem is hallottam eddig erről, pedig milyen hatásos! – mondják sokan.
Tényleg így van, a név Access Bars még nem olyan ismert, mint egy Thai vagy svédmaszázs vagy mondjuk a kineziológia.

Sok cikkben és tanulmányban a számítógépes lomtár ürítéshez, vagy a telefonokon lévő optimalizáshoz és tisztításhoz hasonlítják, mert valóban azokat a csatornákat tehermentesíti, ahol a felesleges szorongások, az aggódás foglalja le az agykapacitást.

Ha kedvet kaptál és már nem érzed annyira idegennek és ismeretlennek az Access Barst, hívj fel, szívesen beszélek róla, mert nagyon jónak tartom.
De ha készen állsz, foglalj egyből időpontot és vágjunk bele!

Bejelentkezés
06 70 944 5275

Table Reservation

[contact-form-7 id="" title=""]