Életmód gyógyászati központ

Ismerd meg a szolgáltatásainkat!

Családállítás – Szalay Andrea

Nehéz sorshelyzeteink, elakadásaink, problémáink a családunk történetéből olvashatóak ki a családállítás segítségével.

A családfelállítás Bert Hellinger nevéhez fűződik. Németországban született, és papnak tanult. Így került misszionáriusként a zuluk földjére, ami nagy hatással volt rá. Arra jött rá, hogy az ő békéjük egy belső tiszteletből fakad.

Tisztelik a természetet, a családjukat és nem utolsó sorban egymást. Szerintük az életerő mindig az ősöktől jön az utódok felé. Ezt tanítja Helinger is. Ott jött rá, hogy a szentség nem csak a templomokban van jelen. Kilépett a katolikus rendből és terapeuta lett. Kidolgozta a családállítás rendszerét.

A módszer lényege, hogy az életben mindig van egy rend, a szeretet rendje. Ez az élet fő mozgató ereje. Ha ebben a rendben sérülés következik, akkor az az egyéni életekben problémaként, elakadásként jelentkezik. 3 fő területe van az elakadásoknak. Egzisztenciálispárkapcsolati-kapcsolati problémák, és egészségügyi problémák.

Masszázs – Teszár Bertalan

Frissülj fel egy masszázzsal!

Teszár Bertalan vagyok, a Magora Gyógy- és Sportmasszőre. Édesapám után szabadon választottam ezt a pályát. Nagyon szeretem azt, hogy embereken tudok segíteni és gyógyíthatom őket.

Ebben a hivatásban úgy érzem, hogy odaadás nélkül nem is működhet az ember. Olyan jó dolog azt látni, hogy boldogan és felszabadultam mennek tőlem haza a vendégeim.

Gyógy- és sportmasszőri végzettségem, utána lévő tanulmányaim és eddigi tapasztalataim arra hagynak következtetni, hogy nagy szerepe és fontossága van a Gyógymasszázsnak az életben.

Teszár Bertalan masszőr

Kineziológia – Pintér Adrienn

 

2019 óta foglalkozom hivatásszerűen a kineziológia egyik ágával, a One Brain Three In One Concepts módszerével, aminek a segítségével érzelmi stresszoldást végzek. A cél, hogy a blokk mögött megbújó cselekmény pontos beazonosításával és feloldásával segítsek tisztán látni, átlendülni a holtponton, és beindítani a kívánt változást. Az a tapasztalatom, hogy ha valaki valóban tenni szeretne magáért, akkor szinte minden akadály feloldható. Tudom, hogy a tudatalattiban lévő érzelmeink azok, melyek az életünket – a gondolatainkon, döntéseinken és cselekedeteinken keresztül – irányítják.

Kineziológia - Pintér Andrienn
springart katalin access bars

Access Bars – Springárt Katalin

Mi is az az Access Bars?
Napjaink egyik leggyorsabb, leghatékonyabb stresszoldó módszere, amely hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. / Egészség, Kapcsolatok- Párkapcsolat, Anyagiak, Munka, Kommunikáció, Kreativitás…stb /.
Leegyszerűsítve, egy olyan fejakupresszúra, fejreflexológia, amely a fejen lévő 32.mikroelektromágneses pont érintéséből, stimulálásából áll.
Amikor Barst kapsz a sejtekre gyakorolt hatást követően, javul a test és elme egészsége, kitárulnak az ajtók a gyógyulás és az egyéb(számos) lehetőség felé.

Holisztikus lélekringató masszázs, Metamorf masszázs – Lévay Márti

Gyorsan változó világunkban fontosnak tartom, hogy segítőként folyamatosan lépést tartsak ezen a téren. Örömmel tölt el, hogy a Magorában egy nyitott és támogató csapat része lehetek.
Szeretnél energikus, inspirált, élettel teli lenni?

A holisztikus Lélekringató masszázs segít, hogy visszakerülj a béke és a harmónia állapotába. Az egész embert holisztikusan kezeli. Hatása testi – lelki – szellemi szinten is megmutatkozik.

Akár a teljes masszázst választod, vagy csak az arc- és fejmasszázs önmagában, az alap érintéseken kívül mindig teljesen egyénre szabott kezelést kapsz a jelenlegi állapotodhoz igazodva.

Holisztikus masszázs Lévay Márti
body and mind

Testet-lelket feltöltő csoportos és egyéni foglalkozások

 

Body & Mind Stúdió a váci Duna-parton, a Dunakanyar szívében

 • Jóga, gyerekjóga
 • BODYART
 • Pilates
 • Stretching
 • Hangtálmeditáció
 • Többféle masszázs(Svéd, Thai, arc, talp…stb.)
 • Enegretikai kezelések
 • Coaching
 • Meditációk
 • Hangfürdő
 • Körtánc / Mantratánc
 • Női kör
 • Születés, újjászületés program
 • Kriston Intim torna
 • Hasizom erősítő és regeneráló tanfolyam
 • Vegán konyha workshop
Várunk szeretettel testet-lelket melengető foglalkozásainkra, tartalmas programjainkra, amelyek sokat segítenek a feltöltődésben!

Table Reservation

[contact-form-7 id="" title=""]