Holisztikus lélekringató masszázs, metamorf masszázs - Lévay Márti

Gyerekkoromtól nagy érdeklődéssel figyeltem a lélek működésének és a világ összefüggéseinek mikéntjét. A bennem megszülető meglátások később a spiritualitás kibontakozásával visszaigazolást nyertek.

Gyorsan változó világunkban fontosnak tartom, hogy segítőként folyamatosan lépést tartsak ezen a téren. Örömmel tölt el, hogy a Magorában egy nyitott és támogató csapat része lehetek.
Szeretnél energikus, inspirált, élettel teli lenni?


A holisztikus Lélekringató masszázs segít, hogy visszakerülj a béke és a harmónia állapotába. Az egész embert holisztikusan kezeli. Hatása testi – lelki – szellemi szinten is megmutatkozik. Két részből tevődik össze:


1.) A ringató masszázs hatására felszabadulnak, és oldódnak az izmokban tárolt lelki blokkok; ezáltal lazulnak az ízületek is, melyekben így beindul a regenerálódás, ennek következtében javul a gerinc tartása. (~60 perc, ruhában történik.)


2.) A kínai-hawai’i arc- és fejmasszázs önmagában is alkalmazható terápiás módszer. Az arcon és a fejen lévő reflexzónákon lévő akupresszúrás pontok érintésével a szervek egészségét támogatom, a mimikai izmok masszírozásával oldom a feszültséget, enyhítem a ráncok mélységét. (Önálló masszázsként 30/60 perc.)

Holisztikus masszázs Lévay Márti

Akár a teljes masszázst választod, vagy csak az arc- és fejmasszázs önmagában, az alap érintéseken kívül mindig teljesen egyénre szabott kezelést kapsz a jelenlegi állapotodhoz igazodva.

Korábbi tanulmányaim, amik remek alapul és kiegészítésként szolgálnak, hogy ezeket, a lélekre pozitívan ható módszereket hatásosan alkalmazzam: parapszichológia, integrál pszichológia, transzperszonális légzésterápia, bioenergetika, extraszensz érzékelés, Access Bars kezelés, 5D metamorf masszázs. Legnagyobb tanítómester maga az ÉLET, melynek kihívásait szintén az átfogó, holisztikus és integrál szemlélet és gondolkodásmód segít megoldani.

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megajándékozott ezzel a technikával, mellyel sokaknak adhatom vissza a hosszan tartó nyugalom és a feltöltődés lehetőségét. Rendszeres alkalmazása terápiás jellegű.

 

A metamorf masszázs egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika.

 

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A görög eredetű „metamorfózis” szó, átváltozást, átalakulást jelent.

Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok.

Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.

Bejelentkezés: +36305025041
Várlak szeretettel:
Lévay Márti

Árak:
Teljes kezelés: 10.000,- Ft
Arc- és fejmasszázs: 30 perc 5000 Ft , 60 perc 9000 Ft
(Ajándék energetikai harmonizálással.)

Table Reservation

[contact-form-7 id="" title=""]