Magora

A szó a mentál és az agora szavak rövidítéséből született. A szavak tükrözik, hogy egy olyan közösségi teret szerettünk volna létrehozni, ahol nem csak a fizikai test egészségére helyezzük a hangsúlyt, hanem az ember teljes egész-ségére.

Az egészséges ételek nagyon fontosak a fizikai egészségünk fenntartása érdekében, de mit sem érnek, ha mindeközben cipeljük a lelki terheinket, és nem akarunk szembesülni azokkal a feladatokkal, melyek a lelki fejlődésünket szolgálják. Senki nem kerülheti a sorsát, a kérdés az, hogy a szembejövő dolgokat megoldandó feladatoknak, megfejlődni valónak látjuk, vagy egyszerűen sorscsapásnak. Ez az a pont ahol döntünk a fizikai testünk egészsége felett.

Kis csapatunk azon dolgozik, hogy a testi-lelki egyensúly természetes állapot legyen a számodra. Megoldást tudunk nyújtani a manapság oly gyakran látott problémákra, a folytonos feszültségre, nyugtalanságra, a helytelen táplálkozás okozta népbetegségekre és lelki problémákra.

Csapatunk

Kezelőink csapata

Szalay Andrea
Szalay Andrea
Családállítás
Pintér Adrienn
Pintér Adrienn
Kineziológia - One Brain Three In One Concepts
Lévay Márti
Lévay Márti
Holisztikus lélekringató masszázs, Metamorf masszázs

Miért a Magora?

Vác a Dunakanyar ékszerdoboza, a Magora pedig ennek az ékszerdoboznak az egyik kis gyöngyszeme. Kialakításakor igyekeztünk hűek maradni az értékeinkhez, a város királyi történelmi múltjához.

A Magora nem csak Étterem, hanem Életmódgyógyászat is, melynek célja, hogy a hozzánk ellátogató vendégeket támogassuk a tudatosság útján, ami fizikai szinten, általában a táplálkozásnál kezdődik, és nem áll meg. Hiszünk abban, hogy amit eszel azzá leszel, így szakácsaink nagy gondot fordítanak az ételek tiszta és a békés környezetben való elkészítésére, és az alapanyagok fizikai testre gyakorolt hatására.

Masszőrünk és jógaoktatóink segítik a fizikai fájdalmak enyhítését, a Hellinger féle családálítás, a Metamorf masszázs, az Access Bars, és hangtálas kezelés a lelki traumák oldásában segédkeznek. Előadásaink pedig szellemi szinten táplálják az érdeklődőket. Ahogy a zászlónkon szereplő tricolor is hat fizikai, lelki és szellemi szinten, úgy a Magora is ezen a három szinten hivatott támogatni a tudatosság fejlődését.

Ezt szeretnénk kifejezni a logónk által is, melyet Markolt Sebestyén szobrászművész alkotott meg.

Az alapvető gondolata, a MAG az élet egységét, alapját, csíráját hordozó elem, mely összekapcsolható az élet-virága motívummal. A harmóniával áthatott univerzumban minden érző lény egy ilyen mag, és egyenjogú rácsba rendeződve kapcsolódnak be a nagy Egy-be. A jelbe el van rejtve az M és A betűket, a csúcsán csíraként megjelenő magyar hármas-halom, benne a G-betű formájú spirál, a kibomlásra váró élet, az idő, az univerzum jele és a szakralitás.

„Kenyér a magból, ma a fényből, fény Isten szeméből.
Földnek termése, Istennek fénye, küld világosságot szívünk mélyére!”

Table Reservation

[contact-form-7 id="" title=""]