Családállítás - Szalay Andrea

Miért a Magora?

A Magora nevet vállalkozóvá válásomkor fentről kaptam. Energetikailag azonosulni tudok vele, valószínűleg az erős magyarság tudatom miatt. Az én olvasatomban magyarnak lenni életérzés, egy minőség, ami nem több és nem kevesebb mint más nemzet tagjának lenni. Mégis amikor családállítóként a magyarság rácshálójából olvasok és mélyen beleérzek a vértudat információs rendszerébe, akkor megszületik egy hálaérzés, hogy ide születhettem és tagja lehetek ennek a nemzetnek. Hogy mit is jelent ez az érzés?

Elsősorban tartást, eleganciát, őszinteséget, egyszóval gerincet, ami a magyarságot jellemezte valamikor. Ahol a nő még nő volt, és ahol a férfi érzelmileg is biztonságot adott egy nőnek, így Ő mert nő lenni. Manapság ezek az energiák nagyon felcserélődtek, összemosódtak és ez bizony a lélek elégedetlenségéhez vezetett. Sok minden felelős ezért, legfőképpen a szocializációnk, a kommunizmus okozta szakrális gyilkosság, lélekölő gondolkodásmód. Most viszont elérkezett az idő, hogy felelősséget vállaljunk a döntéseinkért.

Ugyanúgy folytatjuk, mint ahogy a családi mintában láttuk, vagy tudomásul vesszük végre, hogy csinálhatjuk máshogy is, hogy visszatérünk e valódi önmagunkhoz? Ki tudunk e lépni a szerepekből és önazonosan, őszintén felismerni, hogy mi a lélek kívánsága? Kitágítjuk-e a tudatunkat és képessé válunk-e a konvenciók helyett az intuíciónkra hallgatni? Felismerjük-e, hogy egy sokkal magasabb tudatszintű generációt kaptunk nevelésre? Felelősséget vállalunk-e azért, hogy ezek a magas rezgéssel jövő gyerekeknek megadjuk a kereteket az általunk mutatott példával, vagy csak sodródunk a családi mintáink által felvett szokások szerint?

 A kitágult tudatú generáció hiperszenzitív, és így mindent átenged az energiarendszerén, nagyon fontos számára a támogató közeg. Nem véletlen az, hogy ennyi függőségben szenvedő fiatal van, ugyanis sokkal többet érzékel, mint a 3D-s, valóságnak hitt közegünk, így megpróbálja elnyomni az érzékelését, mert azt hiszi, hogy vele baj van. Megértésre és megfelelő figyelemre van szükségük! Ez pedig a mi felelősségünk a szülőé és a pedagógusé! Merni kell másként gondolkodni, amihez bátorság kell, de az mindenkiben benne van, valamelyik hátsó poros polcon, amihez nem merünk hozzányúlni. Abban hiszek, hogy a gyökerek tisztelete nélkül, sosem leszünk stabilak, és mivel a segítői munkámat a Magorában kezdtem, így tiszteletből is viszem tovább a nevet. Én ezt az utat választottam és köszönöm, hogy veletek együtt fejlődhetek.

 

Árak
Családtérkép felvétel: 20 000 Ft
Csoportos állítás: 25 000 Ft
Egyéni állítás: 30 000 Ft

Bejelentkezés: +36205564187

Table Reservation

[contact-form-7 id="" title=""]