Családállítás - Szalay Andrea

Szalay Andrea vagyok. 1971 január 14.én születtem, Zebegényben, Nagymaroson nőttem fel és kisebb Budapesti kitérő után visszatértem Vácra, mert a Dunakanyarhoz köt a szívem és a családom.

Bak jegyében születtem, szűz aszcendenssel, így hamar felismertem hogy ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet élhessek szükségem lesz a szellemi útra.

29 éves koromban kezdtem el a spiritualitással foglalkozni. 2000-ben Földi Erzsébetnél a Pránanadi által ért az első tapasztalás, majd 2010-ben Sant Raginder Sing tanítványaként, meditáció által tovább tágultak az ismereteim. Mesteremmel való találkozásom gyökeresen megváltoztatta az addigi gondolkodásmódomat, amiért Örökre hálás leszek. 2006-ban szereztem Humán Erőforrás Diplomát a gödöllői Szent István Egyetem jászberényi Főiskola tagozatán, ahol filozófiát, szociológiát, szociálpszichológiát, szervezet és csoportpszichológiát, munkapszichológiát tanultam.

Később elvégeztem a természetgyógyász alapképzést, mert éreztem, hogy nem elég a szellemi dolgokat ismerni fontos a fizikai testben szomatizálódott betegségekkel kapcsolatos lelki összefüggések ismerete is. Sokat tanultam Váradi Tibor , Molnár Gábor, Daubner Béla, Kiss József Zsolt, Barnai Roberto előadásaiból, de a mérföldkövet Diószegi Gabriella családfelállító képzése jelentette számomra.

Szalay Andrea - családállítás

2014-ben kezdtem el önismerettel foglalkozni mélyebben, akkor ismerkedtem meg ezzel a módszerrel ami rögtön szerelem lett számomra. Ebben nagyon nagy szerepe volt Gabinak akinek hitelessége, tartása mindennél meggyőzőbb volt és meggyőző mai napig, hiszen a tanulást nem hagytam abba azóta sem.

A Cozmogenesisen keresztül tanultam meg a családfelállítást, a metamorf masszázst és a belső gyermekkel való belső munkát. Jelenleg pedig az asztrológiát tanulom. Külön köszönet társamnak, Szlovák Zoltánnak, hogy az ezzel járó hátteret odaadóan biztosította számomra.

2018 ban megnyílt vállalkozásunk a Magora Életmódgyógyászat, ahol jelenleg végzem a tevékenységet.

Árak
Családtérkép felvétel: 15000 Ft
Csoportos állítás: 18000 Ft
Egyéni állítás: 20000 Ft

Bejelentkezés: +36205564187 (Szalay Andrea)

Table Reservation

[contact-form-7 id="" title=""]